Over ons

In 2010 is HollandBrazil opgericht door Quirinus Deij en Dirk Blom. Beide hebben een jarenlange ervaring in het doen van zaken in Brazilië en zij besloten de lessen die ze geleerd hebben in het doen van zaken in Brazilië in de praktijk toe te passen. Het doel van HollandBrazil is dan ook het ‘ontzorgen’ van bedrijven met betrekking tot de veelal zware compliancy wetgeving in Brazilië, zodat deze bedrijven zich volledig kunnen richten op het ontwikkelen van hun business.

De basis tussen de klanten en HollandBrazil rust op wederzijds respect en vertrouwen, gecombineerd met een pragmatische en transparante aanpak. Daarbij werkt HollandBrazil samen met een scala aan lokale partijen teneinde een volledig pakket aan diensten te kunnen leveren. De ervaring van HollandBrazil spreidt zich uit over een verscheidenheid aan marktsegmenten, waaronder o.a. Transport & Logistiek, Agricultuur, Constructie & Bouw, Medisch, Maritiem, Offshore, Oil & Gas, Informatie en Communicatie Technology, (groene) Energie en Maatschappelijk verantwoord ondernemen.

 

Onze Missie

De missie van HollandBrazil is om bedrijven te faciliteren die de Braziliaanse markt willen betreden door het leveren van ‘best-in-class’ ondersteuning, zodat deze bedrijven succesvol (zullen) zijn in hun Braziliaanse ontwikkelingen.

 

Onze Kantoren

Met kantoren in Rotterdam, Antwerpen en São Paulo en ons satelliet kantoor in Rio de Janeiro is HollandBrazil altijd binnen handbereik. In beide tijdszones -Brazilië en Europa- kunt u terecht voor uw business en met uw vragen. Zo kunt u in Rotterdam of Antwerpen  binnen stappen en onder het genot van een kopje koffie de situatie van uw bedrijf in Brazilië doorspreken. Of nog makkelijker; we komen bij u op kantoor langs.