Projecten

De hier getoonde projecten vormen slechts een kleine selectie van klanten van HollandBrazil uit de privaat sector. Daarnaast heeft HollandBrazil ervaring met overheidsmissies en met name de matchmaking tussen de deelnemende bedrijven en mogelijke handelspartners in Brazilië.

Een referentie-lijst kan op verzoek worden geleverd, of beter nog, kan in een persoonlijk gesprek worden overlegd !!

Klant sinds December 2014. Metrixlab verzorgt consumer insights en analytics aan grote Multinationals. HollandBrazil verzorgt de oprichting, representatie alsmede de administratie voor Macromill do Brasil, de Braziliaanse dochter van Metrixlab.

Metrixlab

Oprichten lokale onderneming
Klant sinds maart 2015, aktief in de het verhuren van (bewegende) toegang aan installaties in de offshore. HollandBrazil ondersteunt Ampelmann bij de oprichting van haar Braziliaanse dochter en zal tevens de adminstratie en representatie daarvan verzorgen.

Ampelmann

Oprichten lokale onderneming
Klant sinds januari 2013, aktief in de steigerbouw en heeft een aantal gepatenteerde oplossingen die (nog) niet bestaan in Brazilië. HollandBrazil heeft de eerste verkenning alsmede een haalbaarheids-onderzoek uitgevoerd en begeleiden we nu de Directie bij het oprichten van de onderneming en het sluiten van een of meerdere partner-overeenkomsten voor de producten van Van Thiel United in Brazilië.

Van Thiel United

Business Case ontwikkeling
Klant sinds maart 2013 en aktief in de productie en levering van aluminium helicopter platformen. Naast de representatie van de aandeelhouders en de statutaire directie functie, verzorgt HollandBrazil de administratie en boekhouding voor Bayards do Brasil. Tevens heeft HollandBrazil het hele vraagstuk van locale content-levering –inclusief het vinden van lokale leveranciers- en certificering begeleid voor Bayards.

Bayards

Lokale leveringen voor helidecks
D.O.R.C. Dutch Ophthalmic Research Center
Klant sinds april 2013 en aktief in de productie en levering van oftalmologische producten. HollandBrazil ondersteunt DORC bij de betreding van de Braziliaanse markt en begeleidt het vergunnings-traject via ANVISA. Tevens verzorgen we de representatie van aandeelhouders en statutaire directie functie, de boekhouding en zijn we klankbord voor de Directie van DORC mbt. legal, HR en operationele zaken, met een duidelijk coachings-element voor het locale management in Brazilië.

D.O.R.C. Dutch Ophthalmic Research Center

Oprichting en begeleiding markt-entree