Over ons

Q&D

Oprichters

Beide oprichters van HollandBrazil hebben een ruime persoonlijke ervaring in Brazilië, welke teruggrijpt tot 1994.

 

QUIRINUS DEIJ  heeft o.a. voor PTT Post een alternatief distributienetwerk in Zuid Amerika ontworpen, de acquisitie van TNT wereldwijd ondersteund, de operationele opzet van en invulling gegeven aan de Telecom divisie van CMG, later Logica en voor SHV Zuid Amerika de verantwoordelijkheid voor de Makro Foodservice organisatie gedragen.

 

DIRK BLOM is voor de Telecom divisie van IT-onderneming CMG verantwoordelijk geweest voor de opzet en verdere ontwikkeling in Noord- en Zuid-Amerika, heeft de fusie tussen Logica en CMG begeleid en uitgevoerd in Zuid-Amerika, het ontwerp en de licentie verkrijging voor een groot resort project (Ilha de Cajaiba) in het Noordoosten van Brazilië aangestuurd en diverse andere bedrijven ondersteund bij het succesvol betreden van de Braziliaanse markt.

 

Momenteel zijn Quirinus en Dirk als partners betrokken bij diverse projecten voor HollandBrazil in een verscheidenheid aan marktsegmenten, waaronder o.a. Transport & Logistiek, Agricultuur, Constructie & Bouw, Medisch, Maritiem, Offshore, Oil & Gas, Informatie en Communicatie Technology, (groene) Energie en Maatschappelijk verantwoord ondernemen. Voor specifieke voorbeelden verwijzen we u graag naar onze sectie ‘Projecten’

 

Missie

De missie van HollandBrazil is om bedrijven te ondersteunen die de Braziliaanse markt willen betreden door het leveren van ‘best-in-class’ ondersteuning, zodat deze bedrijven succesvol (zullen) zijn in hun Braziliaanse ontwikkelingen

 

Kantoren

Met kantoren in Rotterdam, Rio de Janeiro en São Paulo is HollandBrazil altijd binnen handbereik.  In beide landen en beide tijdszones kunt u terecht voor uw business en met uw vragen. Zo kunt u in Rotterdam binnen stappen en onder het genot van een kopje koffie de situatie van uw bedrijf in Brazilië doorspreken. Of nog makkelijker; we komen bij u op kantoor langs.